26-01-08

Lara’s glimlach

Na één weekje bij ons, krijgen we Lara’s glimlach alsmaar vaker te zien. Ze eet nu ook heel vlot. Alles wat we haar voorschotelen verorbert ze met veel plezier. Alleen het inslapen ’s avonds is nog wat moeizaam. Als we haar overdag in bedje leggen weent ze een paar seconden, maar dan is het snel stil. ’s Avonds gaat het wat moeizamer, al is er iedere dag toch wel wat verbetering merkbaar. Hieronder kunnen jullie een stukje van het slaapritueel zien.

Afgelopen donderdag was Lara uitgenodigd op een verjaardagsfeestje. Buurmeisje Paulien werd immers één jaar. Fotootjes kunnen we helaas niet tonen, want Marc heeft voornamelijk gefilmd. Onze beide Vlaamse buren kregen gisteren goed nieuws: de paspoorten van de kindjes zijn in orde en ze mogen terug naar huis. Omdat op zondag de vlucht al volgeboekt is, vertrekken ze pas maandag. Wijzelf worden hier maandag om 10u opgepikt om naar de notaris te gaan.

Vrijdagnamiddag trok Karin met Emma naar de indoorspeeltuin hiertegenover. Intussen mocht papa bybysitten op Lara. Karin had er ook met een paar recent aangekomen Vlaamse adoptieouders afgesproken in de brasserie : Wendy & Stefan, Sylvie & Steven en Vanessa & Yves. De nieuwe contacten zijn dus gelegd.

DSC02968

DSC02987

DSC03004

DSC02982

DSC03010

DSC02972

DSC02974

 

 

07:33 Gepost door Karin & Marc in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.