21-02-08

Vooravond van ons vertrek

Vandaag hebben we nog zeer weinig gedaan : wat inpakken, een bezoekje van de Amerikanen die boven ons wonen en Marc is Lara’s visum gaan afhalen bij de Nederlandse ambassade. ’t Doet toch wel iets als je dat visum eindelijk krijgt!

  

De voorbije nacht en ook nog vanmorgen heeft het bijzonder hard geregend; dat moesten we hier nog blijkbaar meegemaakt hebben! Rond de middag is die regen dan overgeschakeld naar sneeuw; we hopen van harte dat het komende nacht niet zal bijsneeuwen; sommigen zouden er niet mee kunnen lachen om ons vertrek te moeten uitstellen!

 

Zowel Marc, Karin als Emma zijn zeer blij dat er hierbij een einde komt aan ons avontuur in Kazachstan. Het was een unieke ervaring en het loonde zeker de moeite als we ons prinsesje bekijken, maar we zijn moe en België lonkt heel erg! We hebben alle vier de laatste vijf weken goed aan mekaar kunnen wennen en dat kan alleen maar gunstig zijn voor de hechting en voor het bouwen van een sterke fundering van ons kwartet. Thuis zal het al direct drukker worden; de verplichtingen eisen daar toch meer de aandacht op. Maar gelukkig is de mama thuis en de papa ook nog een hele tijd; dat zal helpen om de overgang niet te bruusk te maken.

 

We willen alvast iedereen bedanken voor de leuke reacties op de blog, bedankt aan onze ouders en buren voor alle goede zorgen tijdens onze afwezigheid. We hebben ook leuke mensen ontmoet hier in Almaty. We wensen alle mensen die al thuis zijn met hun adoptiekindjes een verdere goeie aanpassing, al diegenen die hier nog achterblijven, of die weldra terugkomen voor hun rechtbank, veel moed en plezier met de kindjes. We duimen ook voor allen die nog moeten vertrekken vanuit België naar het verre Kazachstan.

En natuurlijk ook onze oprechte dank voor de dames van Het Kleine Mirakel zonder wie we dit ultieme deel van ons 2-jarige adoptietraject niet vlekkeloos hadden kunnen doorlopen.

16:37 Gepost door Karin & Marc in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.